Zoetis crearà 100 nous llocs de treball en els propers dos anys

Zoetis contractarà 100 persones en els propers dos anys per treballar a les noves instal·lacions de la planta de la Vall de Bianya. L’empresa, especialitzada en productes de sanitat animal, prioritzarà les contractacions de personal de la comarca l’hora de posar en marxa l’ampliació de la producció, que creixerà un 60% quan acabi l’ampliació de la planta.

Les obres avancen ràpidament a la planta de Zoetis a la Vall de Bianya. Es tracta d’una ampliació de les instal·lacions en la qual l’empresa hi acabarà invertint 45 milions d’euros. La superfície de la fàbrica arribarà als 6.200 metres quadrats, creixent així un 55%. L’objectiu és fer créixer la producció a partir d’un nou magatzem, una línia d’envasament i sales de formulació d’injectables. Un cop acabada l’actuació, Zoetis iniciarà el procés de contractació de 100 treballadors i treballadores.

Giovanni Inturrisi, director general Zoetis Vall de Bianya: És un projecte d’incorporació de molts empleats que començarà el 2021 i durarà aproximadament dos anys.


El perfil de les noves incorporacions, tal i com expliquen des de l’empresa, serà molt variat.

Giovanni Inturrisi, director general Zoetis Vall de Bianya: Depèn de la posició que s’ocupi dins de les noves instal·lacions. Tindrem operaris qualificats, pendents de formació, gent amb estudis universitaris en Química, en Microbiologia i també enginyers industrials.

Des de Zoetis asseguren que es prioritzaran les contractacions locals, de gent de la comarca de la Garrotxa.

Giovanni Inturrisi, director general Zoetis Vall de Bianya: Evidentment, la comarca és la primera opció. Però evidentment a l’hora de trobar personal altament qualificat al nostre sector, l’haurem d’anar a buscar fora. Però serà un percentatge petit.

L’empresa es mostra contenta d’invertir en llocs de treball a la demarcació especialment en un moment complicat com aquest, en plena pandèmia pel Coronoavirus.

x