La Unió Esportiva Olot suma un punt davant el Badalona en l’estrena de la temporada a casa (1-1)

La Unió Esportiva Olot ha sumat un punt aquest migdia davant un bon equip, el Club Futbol Badalona, en el primer partit dels de Raúl Garrido a l’Estadi Municipal aquesta temporada. Els vermells han jugat un bon matx, però la falta d’efectivitat no els ha permès marcar més d’un gol. L’ocasió més clara de l’Olot a la primera meitat la va tenir el davanter Juan Delgado, que va enviar un remat de cap al pal. El Badalona ho ha fet bé i ha intentat en tot moment buscar el domini de la possessió.

A la segona, el Badalona ha posat una marxa més i al minut 57, Robert Simón ha definit molt bé una assistència de Néstor Albiach. L’Olot no ha abaixat els braços i a la següent jugada ha provocat un penal que ha transformat Xumetra a la perfecció al minut 60. Els vermells han buscat el gol de la victòria fins al final. Juan Delgado ha tingut dues oportunitats més per avançar l’Olot. Garrido ha fet alguns canvis per buscar més ofensivitat.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: Venim d’una situació difícil de gestionar, d’un temps aturat, de vuit mesos, de dos partits ajornats i d’una derrota davant d’un gran equip a Tarragona i no era fàcil. No era fàcil emocionalment jugar aquest partit. Ens ha costat entrar al partit, però després jo crec que hem estat molt bé.

 

Juan Delgado, davanter de la UE Olot: Me he sentido muy cómodo en el campo. La verdad es que de menos a más. Me ha faltado lo que todo delantero quiere que es el gol. Alguna ocasión de otra. Una pena la del palo. Pero bueno si sigo así, creo que al final llegarán los goles y llegará la victoria, porque hemos sido, creo, mejores que ellos.

 

Manolo González, entrenador del CF Badalona: Et quedes una mica amb el tema de la segona part, perquè l’Olot ha apretat. Però sí que és veritat que fins a la jugada del penal, el partit és un partit molt igualat. Allà penso que el penal canvia radicalment el partit. De cara a nosaltres sobretot. Els que hem canviat amb el penal de l’empat a un som nosaltres. L’Olot ha sigut més protagonista.

Els vermells s’han quedat amb ganes de més, perquè no han pogut aconseguir la diana de la victòria.