Un Vòlei Olot resilient i carregat de baixes dona la volta el partit contra el Lleida

Les baixes, una part d’elles provocades pel COVID, estan afectant i molt al primer equip masculí del Vòlei Olot, que aquest dissabte va haver de lluitar i de valent per endur-se la victòria a casa davant el Balàfia de Lleida. La situació va obligar, fins i tot, a Quel Roca situar-se com a entrenador, en un partit que va començar amb set inicial pels locals, però amb remuntada dels lleidatans en els dos següents. En el quart parcial, el Balàfia va tenir la victòria a tocar, però els locals van aconseguir un bon parcial i van saber donar-li la volta per situar el 26 a 24 i el 2 a 2 en el marcador. En el cinquè i darrer parcial es veure un Lleida molt tocat i els olotins es van imposar fàcilment per 15 a 6.


Els olotins valoren positivament el fet de poder continuar entrenant i jugant, tot i les dificultats en les darreres setmanes, i és que a causa del coronavirus, es van haver d’ajornar els dos darrers partits, el de la setmana passada per casos en el club olotí.

Amb aquesta victòria el Vòlei Olot es situa a la cinquena posició a la classificació, amb dos partits, encara, per recuperar. Aquest dissabte visitaran la pista del Club Vòlei Monjos.