Cabanyes entre Valls és un dels 10 finalistes als Premis 100×100 Emprenedors 2020

Qui no ha somiat mai, de petit, en dormir cim d’un arbre? Fer realitat aquesta fantasia és l’objectiu del projecte Cabanyes entre Valls, impulsat per Àlex López i Alfons Nogareda, a Bianya, i que és un dels 10 finalistes dels premis 100% Emprenedors d’enguany. El projecte ofereix un lloc on la natura, els valors ecològics, la comoditat i el disseny es combinen per crear una aventura a l’entorn d’unes sensacionals vistes de la Garrotxa.

Alex López, Cabanyes entre Valls: En aquests moments tan difícils que estem passant, Cabanyes entre Valls és un lloc idíl·lic on gaudir de la natura sense riscos i amb la companyia dels qui més t’estimes.

El complex disposa de cabanyes amb llum i bany i el paisatge rural que envolta les cabanyes i tendes es converteix en un lloc idíl·lic. L’empresa proposa excursions i activitats a l’aire lliure per gaudir de l’entorn natural de la comarca. Cabanyes i tendes de glamping amb un particular encant, en les quals hi pots trobar fins i tot un jacuzzi climatitzat i viure-hi una experiència única en família, en parella, amb amics o gaudint d’una sana solitud.