Genís Grau, satisfet de la temporada realitzada i ja pensa en les World Series de l’any que ve

Genís Grau, triatleta: Ja se com col·locar-me més bé nedant, com col·locar-me dins el grup en bici i saber patir més a l’hora de córrer.

Aquestes són les millores que ha dut a terme Genís Grau aquesta temporada i que l’han permès fer un salt qualitatiu. Dissabte va finalitzar la temporada amb un top 30 a la Copa del Món de València. Malgrat la pandèmia, aquesta ha estat una gran temporada pel castellfollitenc, aconseguint un top 8 entre molts dels millors d’aquest esport a la Copa del Món de Karlovy Vary, a la República Txeca.

Genís Grau, triatleta: Jo crec que aquest any, encara que hagi sigut estrany, he fet un salt mirant cap el professionalisme, la Federació Espanyola em té més en compte, he fet bones posicions i he competit amb els millors del món en moltes proves seguides i això em dona un punt d’experiència.

Quan li preguntes per la temporada que ve, Genís Grau visualitza participar, definitivament, a les World Series, la màxima competició d’aquest esport. Perquè pugui ser-hi regularment necessita que la Federació Espanyola de triatló certifiqui la cinquena posició del rànquing estatal, tot mirant la classificació ITU. Ara mateix la lluita està amb el sisè, Roberto Sánchez Mantecón. En cas que no se li concedís la plaça directa, Grau podria ser seleccionat per aquelles  World Series a les quals grans figures com Javier Gómez Noia o Mario Mola renunciessin participar-hi, quelcom molt provable tenint en compte que el 2021 és any olímpic.

Genís Grau, triatleta: Jo crec , per mi, que jo tinc més punts i jo hauria d’estar a dintre, pe`ro hem de veure què decideix la federació Espanyola.

Genís Grau ara descansarà dues setmanes, per tornar als durs entrenaments a finals de desembre, tot mirant, de reüll, l’inici de la nova temporada i les World Series, al mes de març.