La Fundació Hospital d’Olot edita un calendari solidari per La Marató

Fa més d’una dècada que La Fundació Hospital d’Olot promou iniciatives per col·laborar amb amb La Marató de TV3. La situació sanitària ha fet impossible reeditar el playback que havien fet els últims anys, i la comissió de la Marató de la fundació ha hagut de buscar una alternativa. Així ha nascut el calendari solidari de l’hospital, que reuneix una dotzena d’imatges que els fotoperiodistes garrotxins Martí Albesa i Ramon Buixó van fer durant la primera onada de la pandèmia en diferents àrees del centre garrotxí.

Ester Campàs, Comissió La Marató Fundació Hospital Olot: Transmeten moments molt difícils que hem viscut tots i són les imatges de diferents serveis que hem fet el que hem pogut i ens en hem sortit i intentarem que continuï així. Volíem que tothom sortís reflectit d’alguna manera perquè ha estat una feina conjunta de molts serveis.

S’han editat 2.000 unitats del calendari, que ja es pot comprar per Internet al web de l’hospital o als punts de venda del setmanari La Comarca a un preu de 10 euros. Enguany, tots els fons recaptats per La Marató de TV3 destinaran a la recerca sobre la COVID-19.

x