La UE Olot visita aquest dimecres el Cornellà i Garrido insisteix en el missatge de tranquil·litat davant les situacions que provoca el COVID

La Unió Esportiva Olot afronta aquest dimecres el segon de tres partits en set dies, corresponent al duel de la primera jornada, la visita al Cornellà, que es va haver d’ajornar per casos positius de coronaviurs. Davant la situació d’ajornament de partits i la incertesa que genera la pandèmia, ja fa dies que Raúl Garrido insisteix en la necessitat que tothom estigui tranquil, ja que tot just estan a l’inici de la lliga.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Jo insisteixo a l’entorn i a tots els que formem part del club, que estiguem tranquils, que aquestes coses que ens han passat poden passar i hem de portar-ho de la millor manera.

Jordi Masó, jugador UE Olot: El que no pot ser és que ens guanyi l’angoixa d’haver de guanyar partits, perquè la temporada potser serà més curta… Jo penso que hem d’agafar la línia que vam deixar l’any passat. Evidentment no està regalat i ens ho hem de tornar a guanyar al camp, però si estem com en el partit contra el Badalona farem una bona temporada.

Garrido creu que l’equip està fent les coses bé i que està preparat per afrontar aquestes situacions i afavoreix el fet de fer cinc canvis per partit.

Per el duel d’aquest dimecres no hi serà Lluís Aspar, pendent de l’abast de la lesió que es va fer aquest diumenge en el partit contra el Badalona. El Cornellà Unió Esportiva Olot es jugarà a partir de les dotze del migdia.

x