L’Ajuntament d’Olot decideix construir una nova àrea de jocs infantils al Firal petit

L’Ajuntament d’Olot va decidir ara fa un any retirar els elements instal·lats al petit parc infantil del Firal petit, perquè no complien la seva funció de forma convenient. Tot i això, el consistori ha decidit donar una nova oportunitat a l’espai amb una nova proposta i construir una nova àrea de jocs infantils, que tindrà un cost d’aproximadament 69.000 euros.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Olot: Passar a un joc menys individualista, menys individual i passar cap a un joc més col·lectiu, que busqui la interacció constant, més dinàmic. No només entre la mainada que hi jugui, sinó també entre els diversos elements que configuraran aquesta zona de joc.

El consistori construirà llits elàstics, un anell giratori, semiesferes de cautxú per practicar l’equilibri i un petit volcà amb desnivell que funcionarà de tobogan. Els nous elements de joc col·lectiu seran compatibles amb la celebració d’actes a l’escenari del Firal Petit. Això sí, els nous elements lúdics requeriran mínimes actuacions de manteniment. Es preveu que el parc estigui enllestit a principis de l’any vinent.