Agustí Arbós és elegit coordinador de Junts a la Garrotxa

Agustí Arbós ha estat escollit coordinador comarcal de Junts a la Garrotxa, inclosa a Junts per Catalunya, una formació renovada i que segueix l’estela de la candidatura de país de Carles Puigdemont. L’actual regidor a l’Ajuntament d’Olot té clar quins són els objectius a assolir al capdavant d’aquest projecte polític municipal i comarcal.

 Agustí Arbós, coordinador Junts a la Garrotxa: Un objectiu important és consolidar aquest nou projecte. Captar nou talent, fer créixer la família de junts. També treballar per fer xarxes de talent a la comarca. Tenir tots els municipis de la comarca representats d’aquesta ideologia política. En definitiva, gent amb ganes d treballar pel projecte de Junts.

Quinze són les persones que conformen la nova formació, amb Marta Ferrés com a responsable d’organització i secretària d’actes, Eduard Llorà com a responsable de política municipal, Imma Muñoz, com a encarregada d’afiliats de la comarca, Santi Reixach a implantació municipal, laura Pujolar a comunicació i xarxes i Francesc ten com a dinamitzador intern i formador, a més dels vocals Coral Vilà, Jordi Cargol, Fina Surina, Salvador Vergés, Lídia Romero i Fèlix Castanyer.

Pel que fa al repte de les eleccions catalanes de la seva formació a principis de l’any que ve, Arbós explica que Junts a la Garrotxa neix, especialment, amb una vocació municipalista, però que també estarà al servei del que necessiti el país.

 Agustí Arbós, coordinador Junts a la Garrotxa: I per tan, des de la comarca farem tot el possible perquè la gent de la comarca i la vegueria Girona, si pot ser, es sumi a aquest projecte per tirar endavant aquest projecte i tenir uns bons resultats al febrer, a les eleccions, i acostar-nos al país que a nosaltres en sembla que hauríem de tenir.