Derrota de la UE Olot al camp del Cornellà (3-0)

Mal dia a l’oficina avui per a la Unió Esportiva Olot, que no ha pogut endur-se coses positives de la visita a Cornellà, partit de la primera jornada de lliga ajornat pel coronavirus. El duel ha estat als primers minuts igualat, però al minut 29 els locals s’han avançat a pilota gràcies a Pol Moreno. Al descans els olotins semblaven tenir possibilitats de lluitar el partit, però només començar la segona part Agus Medina ha fet el segon, que ha deixat molt tocats als de Raúl Garrido. Al minut 60 pràcticament s’ha acabat el partit amb aquest gol de Max Marcet. 3 a 0 i a pensar en el duel contra el Prat a casa aquest cap de setmana.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: El 2 a 0 ens acaba de rematar i ens fa perdre la confiança de poder remuntar el partit. En ínies generals no hem competit bé, és evident. No hem estat com podem estar nosaltres.

Pol Moreno, jugador UE Cornellà: Molt content perquè el més important és que l’equip necessitava una victòria. És veritat que no teníem males sensacions, després dels dos primers partits, i amb el gol inicial, hem agafat confiança, hem començat a defensar, hi havia comunicació… necessitàvem aquesta victòria. Potser és un resultat una mica exagerat, però just per mi.

Sens dubte la notícia més dolenta del partit ha estat la lesió de Jordi Masó a la primera part, que l’ha obligat a passar per l’hospital on serà operat en les pròximes hores d’una fractura al nas.

x