El cas del Club Tennis Taula Olot: una excepció en plena pandèmia

La pandèmia ha deixat en els darrers mesos situacions esperpèntiques. Pràcticament inimaginables, com és el fet d’estar en ple mes novembre i veure un pavelló buit a la tarda de qualsevol dia entre setmana. Les mesures preses pels diferents governs i autoritats sanitàries, però, no s’han quedat curtes en aquest sentit, provocant situacions, si més no, sorprenents. Una d’elles, entrar en un pavelló, quedar-se a les fosques i trobar-se una escletxa de llum. En aquest cas protagonitzada per la mitja dotzena de jugadors del Club Tennis Taula Olot que poden entrenar, al ser esportistes que pertanyen a lligues nacionals.


L’Oriol Puigmal és un jugador del primer equip del Club Tennis Taula Olot. Estudia comptabilitat i finances a la UdG. Fa dies que no pot anar a fer classes presencialment. En canvi, però,és un dels únics esportistes que encara pot entrar al pavelló i entrenar.

Oriol Puigmal, jugador CTT Olot: És estrany. Perquè estem acostumats, quan venim al pavelló, que hi ha hagi molt moviment, i clar, ara estem sols.

Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: És difícil fins i tot per mi. Perquè abans entrenàvem més hores, tots els dies i ara una mica veus que avui pots, ara has de parar…

Els jugadors del Club Tennis Taula Olot entrenen, però no competeixen, i és que en un principi les lligues estatals no començaran fins el gener. I ja se sap: entrenar sense poder jugar…

Oriol Puigmal, jugador CTT Olot: Mentalment ara, només poder pensar en entrenar i esperar la possibilitat de poder competir.

 Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: Sobretot amb els més petits, has d’animar-los i intentar que vinguin és entrenar valorant que és la normalitat que hi ha ara i que és el que toca, però sí, és difícil que estiguin motivats com quan compateixen. El que hem de fer és aprofitar les estones que ens deixen. Tenim això, que no és molt, però almenys podem anar fent una mica.

x