El risc de rebrot a la Garrotxa baixa més de 100 punts respecte les últimes dades

Les xifres de la pandèmia a la Garrotxa segueixen a la baixa. Segons les últimes dades de Salut, en el període comprés entre l’1 de novembre i el 7 de novembre el nombre de tan per cent positius de proves per detectar coronavirus a la comarca ha baixat respecte les setmanes anteriors, un 11,24%, De fet, a principis de la setmana passada, la positivitat voltava el 18%. La velocitat de reproducció també ha disminuït, a 0,76 i se situa per sota de l’1, el considerat barem que diu si l’expansió creix o decreix. Pel que fa el risc de rebrot, se situa en aquests moments a 682, 100 punts menys respecte les dades que els dèiem ahir i molt inferior als 1.368 punts que es registrava del 17 al 23 d’octubre. Pel que fa a l’afectació de la pandèmia a les aules garrotxines, en aquests moments hi ha 24 grups confinats a la comarca amb més de 500 persones seguint el protocol d’aïllament. L’últim dos grups de l’Institut Bosc de la Coma d’Olot.

x