Troncsijoc és un dels deu finalistes als premis 100% Emprenedors

Fusta i pedagogia. Dues coses totalment diferents que s’uneixen i donen aquest resultat. Nens i nenes en contacte amb la natura jugant plegats, en estructures que visualment creen impacte.

Troncs i Jocs  és un projecte que treballa amb materials naturals de fusta i en l’àmbit de l’educació. Ells mateixos dissenyen i construeixen espais de joc amb troncs de boscos de la Garrotxa.  Franz Rosenow, Martin Franz Krug, Laia Panyella i Carla Castañer aconsegueixen un producte de qualitat i proximitat, i donen valor al joc i la infància.

Carla Castañer, Troncsijoc: Ens regim en base a tres grans valors: el medi ambient, la qualitat en el material i la feina ben feta i el respecte pel joc i la infància.

Arreu de la comarca hi podem trobar parcs, zones de joc en escoles i llars d’infants i estructures de fusta en emplaçaments dels municipis garrotxins on els nens i nenes hi freqüenten. Poc a poc Troncsijoc es va fent forat combinant l’art del treball amb la fusta, la recollida responsable de troncs a la Garrotxa, el respecte pel medi ambient i la cura per a l’educació als més menuts, que cada cop que juguen amb una estructura de Troncsijoc, es posen en contacte directe amb la natura i la comarca.