Atelier Fabric’s Soul: una afició, transformada en professió, als Premis 100×100 Emprenedors

Un somni convertit en una realitat.

Bibi Gerez, L’Atelier Fabric’s Soul: L’Atelier és un petit taller botiga que neix de la meva passió per la costura i que es transforma amb les ganes de convertir-ho en una professió.


D’aquesta manera va tirar endavant el projecte Bibi Gerez, i que es veu reflectit a l’establiment que té a la plaça Major. Una afició que li ve de lluny, recorda que la seva àvia era modista, però que ha començat a treballar per fer-ne una professió i una manera de viure des de fa poc temps. I ho ha aconseguit.

Una part important de l’ADN del projecte de L’Ateleier passa per transmetre coneixements, i ensenyar l’art de la costura a tothom qui en vulgui aprendre. La Bibi Ofereix classes de costura i de brodat a mà per a tots els nivells.

A l’Atelier s’hi pot trobar tot tipus de materials de merceria i des dels últims temps, a causa de la pandèmia, també mascaretes homologades.

La passió per les teles i la costura va passar de ser a un hobbie a una professió, i aquest 2020, a més, a formar part dels aspirants a premis 100×100 Emprenedors.