El treball psicològic, clau en la progressió de Martí Vayreda aquesta temporada

El biker olotí Martí Vayreda valora més que positivament la temporada que va finalitzar aquest diumenge proclamant-se campió d’Espanya junior de bicitrial, un títol que li faltava. Malgrat la pandèmia ha impedit que es poguessin disputar l’europeu i el mundial, Vayreda tanca la seva etapa com a junior amb ple de victòries en aquest 2020 atípic, gràcies al triplet aconseguit a la Copa d’Espanya.

En Martí creu que aquesta temporada ha fet un salt qualitatiu tant a nivell mental com a nivell físic.

 Martí Vayreda, biker: Sobretot a nivell competitiu he millorat aspectes a nivell mental, treballant amb la Gina Sagristà. Els nervi, quan fas un error no enfonsar-te. Plantejant-me uns objectius: treballar la pressió els nervis etc i després faig uns exercicis, com la respiració, pensar frases positives, pensar en gestos abans de començar, aplaudir-me… I a nivell físic també he millorat molt amb el meu preparador, en Moisès Vila, durant tot el temps, també durant el confinament.

El biker olotí ara descansarà unes dies, però al seu cap ja hi té l’inici de la temporada, el mes de març, quan començarà a competir, en categoria elit amb els millors dels seu esport.

Deixa un comentari