Els centres d’estètica no podran obrir portes fins aquest dissabte

Gairebé un mes després d’abaixar la persiana a causa de les noves mesures per aturar la nova onada de coronavirus, els centres d’estètica podien reobrir a partir d’avui. Així ho va anunciar ahir al migdia el govern de la Generalitat.

Aquest matí però, la realitat ha estat ben diferent. I es que les mesures aprovades aquest dijous, no entraran en vigor fins que no es publiquin al DOGCS. Està previst fer-ho la matinada de divendres a dissabte i per tant, els centres d’estètica no podran obrir fins demà.

Margarita Desplans, Presidenta Gremi Perruquers d’Olot i Comarca: Resulta que oficialment no poden obrir fins que no surti reflectit al butlletí oficial. Elles pensaven que podien obrir avui i resulta que no surt fins aquesta nit. Avui que preparin les estètiques i comencin a esmolar les eines per demà treballar al màxim.

Cristina Jurado, Centre Estètica Cristina: Avui he vingut per obrir i començar a preparar les cabines i atendre les trucades. Evidentment però, començar a treballar, fins demà no ho farem.

Molts centres ja havien omplert l’agenda avui i són moltes les clientes que s’han endut una sorpresa, després de gairebé un mes esperant, hauran de fer-ho una mica més.

Tal com assenyala el PROCICAT, només amb cita prèvia i amb un treballador per clienta o client. Unes mesures, que ja es feien des del mes de maig.

Cristina Jurado, Centre Estètica Cristina: Ens han imposat unes mesures que ja són les que vam començar aplicar des del maig, i no només aquestes sinó que d’altres que ni ells coneixen. El que ens ha demostrat és que els polítics que fan aquesta gestió, no coneixen com treballem.

Margarita Desplans, Presidenta Gremi Perruquers d’Olot i Comarca: A hores d’ara encara no sabem perquè van tancar les estètiques. Van molt perduts, no saben ben bé que han de fer ni que han de dir i jo crec que una mica més de professionalitat i assessorament, aniríem molt més bé.

Finalment doncs, els centres d’estètica obriran demà dissabte les seves portes després de 28 dies amb les persianes abaixades. Avui però, les hauran de tornar a abaixar de nou per oferir els seus serveis, aquest cop, fins demà.

x