Els tres regidors de l’oposició de Riudaura reclamen ser més tinguts en compte per part de l’equip de govern

Junts per Catalunya Riudaura assegura tenir el compromís de retre comptes amb els ciutadans i també de no fer una oposició negativa, sinó constructiva, però demanen ser tinguts en compte en la presa de decisions.

Miquel Puig, Junts per Catalunya Riudaura: Un ajuntament no és anar a votar cada 4 anys, sinó anar fent coses dia a dia, i evidentment podem millorar en moltes coses.

El grup demana focalitzar les ajudes i el suport a polítiques per fer front a l’impacte social i econòmic de la Covid-19, i entre d’altres mostren la seva discordança amb les decisions sobre la taxa d’escombraries i l’IBI.

Miquel Puig, Junts per Catalunya Riudaura: La proposta de l’equip de Govern ens va semblar molt pobra. Hem proposat una alternativa. voldríem abaixar l’IBI un 10% per ajudar així a un 80-90% de la població, i també la taxa d’escombraries.

Pel que fa a l’actuació al centre cívic els regidors posen accent en la necessitat de planificar-ne els usos com a element social i dinamitzador municipal. Junts per Catalunya també demanen una major transparència en temes importants com la gestió urbanística del POUM, per tal de facilitar les polítiques d’habitatge.

x