L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts suma 17.000 euros més contra el Covid després de reduir les retribucions dels regidors

En el ple de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts d’aquest dijous va ser aprovat, amb els vots favorables de l’equip de govern, l’acord perquè sis regidors de l’equip de govern deixin de percebre les retribucions pel seu càrrec. Això, malgrat que dos dels regidors incrementen lleugerament la retribució, per l’augment de dedicació i atribucions, farà que a l’Ajuntament disposi d’uns 17.000 euros més.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Més de 17.000 euros han quedat en favor de l’ajuntament i estem pensant com destinar-los, en forma d’ajudes, per ajudar als santjoanencs i santjoanenques, i que ha provocat la pandèmia.

L’equip de govern estudiarà quin tipus d’inversió en farà per millorar la situació dels veïns del poble, després d’assignar les ajudes ‘Vals+’ de la primera línia, per a la qual s’ha obert el termini de sol·licituds fins al 16 d’aquest mes.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: I que vam destinar quan es van deixar de fer actes com el Sant Joan les Flors, les Dones d’Aigua, i vam incloure una partida d’ajudes per COVID, els VALS+. l’entrada de sol·licituds per aquest val finalitza aquest cap de setmana i ja començarem a treballar en la distribució d’aquests vals, ja.

Al ple de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts celebrat aquest dijous també es va aprovar sol·licitar al govern espanyol una assignació directa dels fons europeus destinats a donar respotsa a l’actual crisi econòmica i social provocada per la pandèmia. A la Generalitat, l’Ajuntament li demanarà que constitueixi una taula de coordinació amb el món local per conèixer i valorar els projectes dels fons de recuperació Next Generation EU, abans d’assignar-los.