L’Olot vol retrobar-se a si mateix aquest diumenge contra el Prat

Malgrat l’inici de lliga de la Unió esportiva Olot, amb un empat i dues derrotes, i les males sensacions del darrer partit contra el Cornellà, Raúl Garrido creu que és important no perdre els nervis. Això no treu, però, que l’equip necessita fer un pas més per començar a aconseguir millors resultats.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Hem d’espavilar. Hem de ser més competitius,. Si no som competitius, ja podem enfocar el partit de la manera que vulguis, que no el guanyarem. Si tornem a ser competitius i l’equip sòlid i difícil de batre que érem, podrem lluitar contra qualssevol amb l’equip que sigui.

Un altre dels factors a millorar és en defensa. L’equip ha rebut sis gols en tres partits, quan la temporada passada aquestes alçades portaven uns números molt millors.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:  Portem sis gols en tres partits, en contra, i la temporada passada vam arribar als sis gols encaixats a la jornada set, em penso que era. Si no tanquem aquesta sangria de gols, no podem fer res.

Els de Raúl Garrido reben aquest diumenge a partir de les dotze del migdia el Prat, que a diferència dels olotins han començat molt bé la lliga, amb quatre partits difícils, contra l’espanyol B, el Barça B, el Nàstic i el Cornellà, del qual se n’ha endut una victòria i dos empats.

La Unió Esportiva Olot afrontarà el duel sense Aspar, tres setmanes de baixa per la lesió a l’isquio, i sense Jordi Masó, que dimecres es va fracturar el nas contra el Cornellà.

x