Oberta fins el 30 de novembre la convocatòria d’Ajuts Leader

Adrinoc destinarà a  tota la seva zona d’influència, inclosa la Garrotxa, 668.000 euros als Ajuts Leader 2020, destinats a les empreses que vulguin fer inversions al sector agroalimentari, industrial o turístics entre d’altres. Aquesta aportació ajudarà a cobrir inversions amb un percentatge variable d’un màxim del 40% a fons  perdut. Per tant, la inversió total acabarà essent del voltant d’uns dos milions d’euros al territori.


L’objectiu  dels Ajuts és diversificar l’economia en territoris rurals que representen un 70% del territori català.

En una època on aquestes aportacions són més necessàries que mai, des d’Adrinoc celebren que les empreses no hagin dubtat a l’hora d’apostar per les inversions.

Jordi Terrades, gerent d’Adrinoc: Patíem una mica en la situació actual per veure com invertien els empreses. A hores d’ara tenim un nombre de sol·licituds semblants als de l’any passat. estem contents de la intenció d’invertir.

Des del turisme rural fins a la indústria, l’ampliació de negocis, l’obertura de comerços, l’hostaleria o petits obradors s’han beneficiat ja en els darrers anys dels Ajuts Leader.