Segueix disminuint el risc de rebrot i el tant per cent de positius a la Garrotxa

Les xifres de la pandèmia a la Garrotxa, per quatre dies consecutius, segueixen a la baixa.  Segons les últimes dades de Salut, en el període comprés entre el 3 i el 9 de novembre, el nombre de tan per cent positius de proves per detectar coronavirus a la comarca ha baixat respecte les setmanes anteriors, situant-se al 9,43%, molt inferior a les xifres de les setmanes anteriors. La velocitat de reproducció també ha disminuït, a 0,68 i se situa ja molt per sota de l’1, el considerat barem que diu si l’expansió creix o decreix. Pel que fa el risc de rebrot, se situa en aquests moments a 585.

Pel que fa a l’afectació de la pandèmia a les aules garrotxines, en aquests moments hi ha 26 grups confinats a la comarca amb més de 530 persones seguint el protocol d’aïllament. Els últims, 2 grups a l’Institut Garrotxa d’Olot i que suma ja 225 persones seguin el protocol d’aïllament, 3 grups a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, 1 grup a l’Escola El Morrot i un segon grup a l’escola Verntallat de la Vall d’en Bas i a l’Escola Pia d’Olot.