Can Trona exposa el material del postgrau en il·lustració científica que organitza la Universitat de Girona amb el suport de la FES

El Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, Can Trona, ja té exposat des de divendres el material del postgrau en il·lustració científica que organitza la Universitat de Girona amb el suport de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. La mostra es podrà visitar fins al febrer.

Marta Figueres, tècnica de la FES: Al llarg del postgrau el que s’intenta és donar coneixement sobre diferents disciplines de la il·lustració científica. Com una introducció de tot el que es pot trobar dins aquesta disciplina que és molt àmplia. En el postgrau, el que hem intentat és poder mostrar una mica de cadascuna. Hi ha il·lustracions de flora, fauna, antropologia i paleontologia, també.

Una bona part de les pràctiques d’aquest postgrau s’han realitzat a la Vall d’en Bas i han permès la realització d’alguns projectes al municipi en la seva aposta cultural. L’exposició compta amb els treballs de Gemma Comalada sobre un conte de Nina Bach i el mural circular de Mireia Quintana a l’aula pedagògica.

Gemma Comalada, alumna: Ella em va proposar que l’argument fos sobre un nen o una nena que va pel bosc de la vall i es va trobant diferents espècies animals i els problemes que tenen. Algunes estan en perill d’extinció, d’altres estan a punt i parla una mica de com protegir-los i com es pot cuidar aquesta vall.

Per assistir a l’exposició és convenient sol·licitar cita prèvia.