‘Imagina’t La Cooperativa’ és la nova iniciativa de participació ciutadana de Les Planes d’Hostoles

La Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalita de Catalunya ha escollit Les Planes d’Hostoles per formar part del curs en Laboratoris de Participació Ciutadana. Sota el títol “Imagina La Cooperativa”, el consistori del municipi ofereix tres laboratoris participatius d’innovació ciutadana.

La iniciativa convida als veïns a presentar propostes d’activitats els agradaria realitzar al poble i, tot seguit, facilitar-ne els recursos i els espais per poder-les executar.

Laia Juez, dinamitzadora del Centre Cívic La Cooperativa: La Cooperativa és l’edifici on es troba la biblioteca i el punt TIC. Per tant, té un doble joc. ‘Imagina’t La Cooperativa’ és des d’imaginar què és el que podria succeir a les Planes, què t’agradria que hi passés. Poden ser des d’activitats o coses materials, per exemple un joc al parc. Pot ser qualsevol cosa i això materialitzar-ho.

En aquesta primera prova pilot, s’hi han presentat tres propostes: un joc de rol en viu, un treball arterapèutic d’identitat col·lectiva i diversos tallers de street art. Les primeres reunions de treball seran de forma telemàtica i la iniciativa s’allargarà fins a finals d’any. Les Planes d’Hostoles és un dels cinc municipis elegits de Catalunya per portar a terme els laboratoris participatius.

Deixa un comentari