La Unió Esportiva Olot corregeix un error defensiu de la primera meitat i empata la cinquena jornada de lliga davant el Prat (1-1)

No ha sigut la millor arrencada de lliga dels vermells. L’Olot ha sortit a jugar la cinquena jornada de lliga davant el Prat com si fos una final. El fet és que els garrotxins no han començat bé el matx i han anat a remolc tot el partit per culpa d’un error defensiu d’Alan Baró, que no n’acostuma a concedir gaires. Artigas ha sigut l’autor del gol al minut 4. Els de Raúl Garrido s’han intentat recuperar de l’ensopegada, però no se n’ha sortit. Soler ha donat protagonisme a la banda dreta, des d’on ha buscat numeroses centrades. L’àrbitre ha anul·lat un gol dels visitants per fora de joc, abans de marxar als vestidors.

A la represa, l’Olot va tornar a ser el conjunt valent que estem acostumats a veure. Pedro ho ha intentat només començar i Eloi Amagat ha tingut l’empat a tocar. Els vermells han reclamat penal, després que Craviotto fes caure Juan Delgado. En tot cas, la diana ha arribat en una jugada marca de la casa. Alan Baró inicia la jugada i la toca cap a Carles Mas en camp propi, aquest fa un enviament llarg, perquè la pentini Barnils i defineixi Salinas. Cap a dins. El gol ha omplert l’Estadi Municipal d’esperança i energia. L’Olot ha intentat buscar la victòria i el Prat s’ha tancat al darrere com ha pogut. Finalment, però, el marcador no s’ha mogut.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: La derrota de Cornellà estava oblidada i analitzada. Avui ens ha penalitzat que ens fan un gol, que evidentment no estem bé del tot, perquè no esta sortint el que nosaltres podíem pensar que sortiria, i ens hem vingut a baix. Jo crec que no ve pel partit de Cornellà. Evidentment, tot és un conjunt. Quan no hi ha bons resultats, qualsevol errada penalitza més i emocionalment t’afecta més.

 

Carles Mas, jugador de la UE Olot: No hi ha cap equip que sigui molt superior a la resta. Hem de seguir i lluitar cada partit i pensar que podem guanyar cada partit.

 

Pedro Dolera, entrenador de l’AE Prat: L’explicació que m’ha donat el linier crec que no és la correcta. És un fora de joc com una casa. Diu que ve pentinada d’un jugador meu. Els meus jugadors diuen que no l’han tocat, l’ha tocat ‘Barni’ i per tant, és un fora de joc com una casa. Aquestes coses marquen molt en aquesta lliga, perquè l’Olot pràcticament xuts a porta. Vull dir, molta possessió, on jo volia que tinguessin la possessió i res més.

La Unió Esportiva Olot suma, amb aquest partit, dos empats i dues derrotes. Per tant, un total de dos punts. La pròxima batalla serà al camp del Futbol Club Andorra, dissabte que ve, on Raúl Garrido buscarà la primera victòria de la temporada.