Els autors de la propera edició del festival MOT s’adrecen als lectors en uns breus videos

L’edició 2020 del Festival MOT no es va poder celebrar, a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Enguany, però, l’organització de l’esdeveniment ha estat capaç d’adaptar-se a la pandèmia. El MOT tindrà lloc a Girona entre 18 i el 20 de març, i després continuarà a Olot entre el 25 i el 27 de març. El festival ha presentat un conjunt de vídeos breus on una vintena d’autors s’adrecen directament als lectors.


 

Màrius Serra, autor convidat: Per tant, sempre ha estat present aquesta reflexió sobre el fet de crear i sobre una certa exploració transgènica, en el sentit d’anar de gènere en gènere, hibridant-los i, moltes vegades, barrejant-ne els sentits.

 

Rodrigo Fresán, autor convidat: En cuando a la idea del collage, como convocatoria del festival, a mi me parece que ahí está todo. En la misma esencia del oficio, hay una especie de collage, donde hay dos fuerzas opuestas, pero complementarias e inseparables, que son el leer y el escribir.

 

Irene Solà, autora convidada: El fet de conrear o d’haver-me format o d’haver-me interessat per diferents disciplines, penso que és una influència troncal i d’arrel en la meva producció artística o literària i en la meva manera de treballar o de construir pensament creatiu.

Els protagonistes d’aquesta edició han explicat el que significa per a ells la creació i com els ha afectat treballar en més d’una disciplina. “Crear. Un collage que creix amb les paraules” serà el lema d’aquesta edició.

x