La Garrotxa es consolida com a territori socialment responsable amb l’acreditació de 28 empreses

Des del 2018, entitats com el Consell Comarcal de la Garrotxa o el Parc Natural de la Zona Volcànica, han intentat donar valor a empreses que han contribuït a fer de la Garrotxa un territori responsable, enxarxant-les i aplegant-les amb iniciatives diverses al voltant de la responsabilitat social empresarial.

Gemma Canalias, regidora d’Empresa, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Olot: Cada vegada hi ha més empreses o organitzacions que desenvolupen la responsabilitat davant la societat en aspectes com el medi ambient, el personal, la transparència…cada vegada tenim més empreses que són conscients d’aquest tema.

Enguany, a causa de la pandèmia de la COVID-19, no s’ha pogut celebrar una jornada oberta al públic, però s’ha volgut mantenir el reconeixement a les empreses que segueixen identificant-se amb el territori i aplicant eines per a una gestió més responsable amb el medi ambient, les persones i la llengua.

Fins a 28 empreses, aquest any, han obtingut acreditacions en relació als projectes de la Carta europea de turisme sostenible, empreses lingüísticament responsables i memòries de sostenibilitat segons la metodologia del Codi de gestió sostenible.

Xavier Puig, director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: Felicitar la implicació i animar a totes aquestes empreses a seguir treballant conjuntament en aquesta sostenibilitat del turisme.

Pere Vila, conseller de Desenvolupament Local del Consell Comarcal de la Garrotxa: A totes aquestes empreses, gràcies per aquest compromís. I des de l’organització us animem a continuar avançant en l’àmbit de responsabilitat social i empresarial en un moment, on més que mai, cal el compromís de totes les organitzacions.