La Unió Esportiva Olot visitarà Sa Pobla amb optimisme per superar l’eliminatòria

La Unión Deportiva Poblense serà el rival de l’Olot a la primera ronda de la Copa del Rei, en una participació que l’equip de Garrido es va guanyar amb la bona classificació de la temporada passada. L’equip mallorquí és un recent ascendit a Segona B. Sense rival de Segona A ni d’una gran entitat sobre el paper, els olotins esperen poder guanyar a domicili i passar de ronda. Hem parlat del rival amb el director esportiu del club garrotxí, Sergi Raset.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: Tot i que la veiem lluny perquè queda un mes de competició i estem molt centrats en l’inici de lliga, la Copa ens fa molta il·lusió. No tothom la pot jugar i és un premi per la bona temporada passada.

Aquest que veuen en imatges és el Municipal de Sa Pobla, el camp de gespa natural de la Union Deportiva Poblense, en el darrer partit davant del Getafe B. La Unió Esportiva Olot jugarà a ses illes el proper 16 de desembre, en la primera ronda de la Copa del Rei. En el sorteig realitzat ahir a la Cartuja, Sevilla, les boles de Poblense i Olot es van creuar, i a falta de saber com estaran ambdós equips d’aquí a un mes, a dia d’avui, són dos equips que es troben en una mateixa dinàmica. Amb tres empats i una derrota al subgrup madrileny i balear del grup 5 de Segona B, l’equip dirigit per Oscar Troya és un recent ascendit que necessita amb urgència bons resultats si no es vol quedar despenjat.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: Amb ganes de passar l’eliminatòria. Ens trobem un rival similar a nosaltres a nivell de potencial i tenim moltes ganes.

El Poblense va pujar de categoria l’any passat i juga a la divisió de bronze després de 31 anys sense fer-ho, combina un equip jove amb veterans que aporten experiència i a les seves files hi podem trobar jugadors amb experiència a Primera com Pau Cendrós, ex del Mallorca, o l’extrem esquerrà Dani Benítez, ex del Granada, que ha trobat a Sa Pobla un lloc per ressorgir.

Un equip perillós a pilota aturada i que aprofita bé el factor camp, i un rival que no acaba d’il·lusionar com ho hauria fet un Segona A o un equip de més entitat,. però que donarà la oportunitat a l’Olot de Raúl Garrido de posar-se a prova i passar ronda per primera vegada, en un format tant emocionant de la Copa del Rei.