La velocitat de reproducció de coronavirus torna a superar l’1 a la Garrotxa

Com està, en aquests moments, la situació epidemiològica a la Garrotxa? Doncs segons les últimes dades de Salut, en el període comprés entre el 7 i el 13 de novembre, el nombre de tan per cent positius de proves per detectar coronavirus a la comarca ha pujat lleugerament, situant-se al 12,09%, un 0,82% més respecte les dades d’ahir dilluns. La velocitat de reproducció també ha incrementat, a 1,01 respecte el 0,76 de la setmana passada, superant de nou l’1, el considerat barem que diu si l’expansió creix o decreix. És a dir, 100 persones contagien a 100 més.


Pel que fa el risc de rebrot, també ha incrementat en les últimes hores i en aquests moments se situa a 678. Pel que fa a l’afectació de la pandèmia a les aules garrotxines, en aquests moments hi ha 20 grups confinats a la comarca amb prop de 450 persones seguint el protocol d’aïllament.