Donar una nova oportunitat a objectes i mobles antics, l’objectiu del projecte Verd.deGris

Anna Maria Herrero, Verd.deGris: Verd degris és un projecte de restauració i tapisseria on intentarem donar als teus mobles una altra vida, millorar-los, cuidar-los…


Així descriu la seva creadora el projecte Verd degris. El projecte, pretén donar una altra oportunitat als objectes que ens estimem o simplement ens agraden. Aquells mobles que des de petits hem vist a casa i que es resisteixen a ser abandonats, probablement perquè s’han acostumat tant a nosaltres com nosaltres a ells.

Anna Maria Herrero, Verd.deGris: Un altre de les intencions de Verd de gris és mirar de crear objectes a partir d’objectes antics o que ja no fem servir, modificant-los, canviant la seva utilitat i l’aparença. Sempre des de la perspectiva de reutilitzar, reciclar…

A més, vol unir la restauració de mobles i obres d’art, la tapisseria i la creació d’elements per a la llar amb un espai de formació i recuperació de tècniques artesanals i artístiques, amb la voluntat de compartir coneixement i experiència.