El Pessebre Vivent de Joanetes dona 4.000 euros a Càritas Garrotxa

El Pessebre Vivent de Joanetes és una de les manifestacions populars més característiques del Nadal a la Garrotxa, i també té una vessant solidària. A través d’un conveni amb Càritas, l’organització es compromet a fer una aportació anual a l’entitat que varia segons el nombre de visitants que rep el muntatge. Enguany s’han pogut fer un donatiu de 4.000 euros, que es destinaran a continuar els programes socials de l’entitat.

Carles Oller, President Càritas Garrotxa: És una satisfacció comptar amb entitats amb aquesta visió social, de país i de comarca, a la tasca que ells fan com a divulgadors de la cultura popular.

Lluís Juvanteny, President Pessebre Vivent Joanetes: Això és gràcies a la sensibilitat de la gent que forma la junta, als col·laboradors, a la gent del poble que s’implica i també a la gent que ens ve a visitar, que si no vingués força no es podria fer la col·laboració.

Aquest 2020, el Pessebre Vivent de Joanetes ja ha anunciat que no podrà fer el muntatge d’escenes de cada any, a causa de la pandèmia. No obstant, treballen en un acte alternatiu que els permetrà matenir la col·laboració amb Càritas.