El projecte ‘Poble’ de Mònica Iglesias és un dels finalistes als Premis 100×100 Emprenedors

La Mònica Iglesias és una jove emprenedora que fa poc temps va tirar endavant la seva idea de negoci: porta per nom ‘Poble’, està establerta a Tortellà i ofereix serveis de disseny gràfic, tant pel que fa webs, disseny editorial, senyalització, publicitat o packaging entre d’altres. Una de les raons per les quals ve decidir ubicar-se en un municipi petit i no a una gran ciutat, és pel fet de donar valor a aquests indrets més menuts i professionar-los, en aquest cas, a través del seu ofici.

Mònica Iglesias, Poble: ‘Poble’ neix després d’haver treballat en diverses agències i estudis, i per oferir un servei a nivell local. Les grans capitals són centres de negoci, però des dels petits pobles ens hem de reivindicar i oferir, també, un servei professional.

Poble ofereix serveis tant per a grans com per petites empreses, amb l’objectiu de donar valor a les seves marques i perquè aquestes s’apropin més als seus clients. La Mònica Iglesias i el seu projecte és un dels finalistes als Premis 100×100 Emprenedors d’aquest any.