La Penya Bètica Olot-Girona rebaixa les quotes als socis i ja pensa en com ajudar el bar Ca la Tina a tirar endavant

Una altra branca del món de l’esport que està patint els efectes de la pandèmia són les penyes, i en conseqüència, els bars. Un exemple, a Olot, és la Penya Bètica Olot Girona que, actualment, a causa de les mesures, no poden veure en grup els partits del seu equip, el Betis, al bar Ca la Tina situat al passeig de Sant Roc.


 

Actualment la Penya Bètica compta amb uns 130 socis i han aplicat una reducció en quotes, per tal de fer passar una mica millor aquests difícils temps als seus aficionats.

Diego Sánchez, president Penya Bètica Olot-Girona: De moment les renovacions van a bon ritme. Crec que, el fet de rebaixar la quota està ajudant, perquè els socis veuen que nosaltres també estem posant les cases fàcils en aquests temps.

Durant la primera onada aquesta penya olotina va ajudar econòmicament a l’Hospital d’Olot i l’Hospital Josep Trueta de Girona, dotant-lo de material essencial; també a les residències, pagant desinfeccions. Actualment es troben aturats, però tenen molt clar que quan es pugui tornar a una certa normalitat,al costat d’aquí hauran d’estar és de la seva seu.

Diego Sánchez, president Penya Bètica Olot-Girona: Seguirem ajudant a totes les entitats i a tothom qui puguem, però tenim ganes de poder tornar a veire els partits en viu i desplaçar-nos per veure els partits, però també ajudar a tirar endavant el bar, perquè ho estan malament a dia d’avui, com tot el sector de la restauració.

Amb el COVID, probablement estem lluny de veure imatges com aquesta, i és que segons com evolucioni la pandèmia i les mesures, s’haurà de veure si celebracions d’aquesta manera tornaran a ser del tot iguals.

x