La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ tallarà el trànsit de l’avinguda Sant Jordi d’Olot aquest dimecres

Aquest dimecres a les 7 de la tarda, diversos membres de la plataforma No és un vial,és un carrer duran a terme una acció de protesta tallant el trànsit de l’Avinguda Sant Jord d’Olot.

El punt exacte serà a l’alçada de la rodona de La Solfa on, segons la plataforma, hi manca un senyal impedint que els camions de més de 9t travessin l’avinguda i que sí que hi és a l’avinguda Santa Coloma. La manifestació, és a conseqüència del rebuig a la moció per abordar restriccions a aquest trànsit pesant que va presentar la plataforma al passat Ple de l’Ajuntament d’Olot, que va comptar amb el vot favorable d’ERC, el negatiu de Junts per Catalunya, i les abstencions del PSC i la CUP i que per tant, va ser rebutjada.

Serà una manifestació en format reduït i amb totes les mesures sanitàries.