La Vall de Bianya estudia noves mesures per als negocis que han estat obligats a tancar a causa de la crisi sanitària

La Vall de Bianya permet el prorrateig de la taxa de deixalles a les activitats tancades per les mesures restrictives contra la COVID-19, seguint les indicacions del Govern de la generalitat. Igualment, l’Ajuntament garrotxí ha aprovat abonar proporcionalment la taxa d’escombraries pels mesos que les activitats han estat tancades. També ha avançat pagament als proveïdors.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: Ja no esperar 30 dies, si es pot pagar abans, pagar-ho abans. Una mica és això, hem retardat el cobrament dels impostos de taxes de vehicles fins a aquest novembre .


Ara, l’Ajuntament de la Vall de Bianya estudia noves mesures per als negocis que han estat obligats a tancar.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: És un tema complex, ens agradaria fer com ho ha fet l’Ajuntament d’Olot. Ho estem estudiant, no és fàcil.

El consistori treballa per poder comunicar quina és la línia d’ajudes establerta abans d’acabar l’any.

x