Acord entre la UE Olot i Sanum per fer un pas més en la bona alimentació dels jugadors del primer equip

La Unió Esportiva Olot i la botiga d’alimentació Sanum han arribat a un acord que permetrà  millorar la qualitat d’alguns àpats dels jugadors del primer equip. Els Poke bowls  consisteixen en fast foods saludables que Sanum distribuirà periòdicament als jugadors de Raúl Garrido.

Mireia Comas, nutricionista Sanum Olot: El poke bowl el que guanyem és que és un fast food saludable: té hidrat (arròs, llegums, quinoa), té una part de proteïna (animal i vegetal) i també hi ha una part de verdura i fruita, ric en fibra, vitamines i minerals. El pack complet el que fa és facilitar la digestió, tenir una millor recuperació i un major rendiment per part dels jugadors.

Està demostrat que una bona alimentació és un punt a favor en el món de l’esport, ja que segons el que mengis pots recuperar i rendir de millor manera. El propi Raúl Garrido, agraeix l’esforç que fa el club per establir aquest acord en Sanum i reconeix que és una tasca en la que sabia que l’equip podia millorar.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: per nosaltres poder disposar d’aquesta alimentació després dels partits i en diferents situacions de setmana o mensuals, és un luxe que agraïm moltíssim a Sanum i al club per fer-ho possible. Molt content d’aquest acord.