Els familiars de Pere Busquets identifiquen les seves partinences juntament al cos sense vida trobat a l’Hostal del Sol

Els familiars de Pere Busquets, el veí de l’Hostal del Sol d’Olot de 82 anys desaparegut des del passat 5 d’octubre, han identificat les pertinences que es trobaven juntament amb el cos sense vida d’un home que la unitat canina dels Mossos d’Esquadra va trobar aquest dijous. Un dels fills de l’home desaparegut a explicat a OLOT TELEVISIÓ que “estan segurs” que pertanyien al seu pare. Concretament, la família ha identificat les claus que el cos trobat portava a la butxaca. Aquest divendres se li practicarà l’autòpsia per acabar de confirmar-ne la identitat.


Agents de la unitat d’investigació de la comissaria d’Olot i de la unitat canina van trobar aquest dijous al migdia el cos sense vida d’un home al sector de l’Hostal del Sol d’Olot mentre portaven a terme una nova jornada de cerca de Pere Busquets. El gos de la unitat canina va assenyalar l’existència del cos en un sector boscós a 300 metres de la residència de l’home i a uns 50 metres del marge d’un camí. Agents de la unitat de muntanya de Mossos van participar en l’operatiu per retirar el cos, així com Bombers de la Generalitat, que van desbrossar la zona. En un primer moment els agents no van poder determinar que es tractés del veí desaparegut perquè no hi van trobat cap tipus de documentació.


Pere Busquets va desaparèixer fa més d’un mes, el dilluns 5 d’octubre, després de dinar al Casal de la Gent Gran d’Olot. Posteriorment, alguns veïns de l’Hostal del Sol van declarar que creien haver-lo vist endinsar-se al bosc proper al barri. A casa, Busquets havia deixat els bastons que solia utilitzar, la boina i el cotxe. A la família, que no residia al mateix domicili, els va semblar estrany que l’home hagués sortit a passejar o a comprar sense aquests elements. Tan sols el senyal del seu mòbil, mentre va restar en funcionament, va determinar una possible triangulació del seu parador, que començava al passeig de Barcelona i s’expandia en direcció a Sant Francesc, Montolivet i l’Hostal del Sol. Els Bombers de la Generalitat van coordinar el dispositiu de recerca i els Mossos d’Esquadra van encarregar-se de la investigació. Quatre jornades després de buscar-lo a Olot i poblacions properes, els Bombers van suspendre la recerca fins que la investigació aportés nous indicis. Familiars i voluntaris l’han seguit buscant, pentinant els sectors per on havien passat anteriorment. L’autòpsia acabarà de confirmar la identitat del cos trobat aquest dijous.

Deixa un comentari