La convocatòria de monitors per al Nadal Esportiu, en marxa

L’Ajuntament d’Olot ha obert aquesta setmana la borsa de monitors d’esport pel Nadal Esportiu, una convocatòria que durarà fins el 29 de novembre. Si la situació pandèmica ho permet, l’activitat tindrà lloc entre el 22 i el 31 de desembre. Tots els interessats trobaran la documentació a presentar al web esportsilleure.olot.cat de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot, organitzadors de l’activitat.

Aniol Sellabona, regidor d’esports a l’Aj. Olot: Nosaltres en aquesta ocasió és fer una convocatòria per les activitats de Nadal, però a la vegada ens servirà de bors per les activitats de Setmana santa. La nostra intensió és tirar endavant l’activitat de Nadal. El volum d’activitats i el nombre de participants, encara no podem definir-ho, perquè el context de pandèmia és incert. Però sí que estem treballant en una organització diferents, fins i tot amb activitats exteriors per si fos un motiu favorable per tirar aquestes activitats endavant.

Els aspirants opten a un contracte laboral temporal de 20 hores setmanals, de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia. Tots aquells aspirants que posseeixin titulacions com CAFE o cicles formatius, entre altres, tindran més punts per ser seleccionats.

Per a qualsevol dubte es poden fer consultes a les oficines de l’IMELO, al Pavelló Municipal d’Esports, o bé trucant el 972 26 64 61.