La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ es manifesta contra el pas de camions

Aquest dimecres al vespre, desenes de membres de la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ van tallar al trànsit l’avinguda Sant Jordi, a la rotonda de la Solfa. El punt exacte, va ser a l’alçada de la rodona de La Solfa on, segons la plataforma, hi manca un senyal impedint que els camions de més de 9t travessin l’avinguda, a diferència del que passa a l’avinguda Santa Coloma que sí que hi és. I es que la plataforma, segueix reivindicant que l’avinguda Sant Jordi d’Olot ha estat sempre un carrer, encara que durant dècades l’han denominada vial.


 

Els manifestants es van cantar les corrandes del vial, que ja havien cantat en manifestacions anteriors, i van corejar crits de protesta contra el trànsit de camions pesants i els transports d’animals vius. El trànsit, va quedar tallat prop d’una hora produint-se diverses cues.

La manifestació d’ahir, va ser una resposta al rebuig a la moció per abordar restriccions a aquest trànsit pesant que va presentar la plataforma al passat Ple de l’Ajuntament d’Olot, que va comptar amb el vot favorable d’ERC, el negatiu de Junts per Catalunya, i les abstencions del PSC i la CUP i que per tant, va ser rebutjada.

Deixa un comentari