La Quarta Paret, amb el seu projecte de promoure i enriquir culturalment la comarca, finalistes als Premis 100×100 Emprenedors

La quarta paret és la separació imaginària que separa els espectadors de l’escenari a les arts escèniques. A Olot però, té un altre significat des de fa prop d’un any. La Quarta Paret és una escola de formació artística en el sector del teatre musical, de la qual aquesta, en realitza quatre disciplines; la dansa, el cant, la música i la interpretació. Per altra banda, l’escola és un espai de des-inhibició, de diversió, de llibertat personal-artística i de creació.

Jordi Masegú, La Quarta Paret: Com a escola tenim l’objectiu de promocionar, promoure i enriquir la cultura de la comarca i la ciutat. Per nosaltres és important que els nens i joves comencin a desenvolupar i creure en la cultura, perquè és una part fonamental del creixement de les persones tan a nivell professional com personal.

El projecte, es basa en la tècnica, disciplina, valors i coneixements artístics amb una formació continuada i personalitzada pensada per alumnes que es vulguin formar en l’àmbit escènic, o per persones que tenen la inquietud en el món de les arts escèniques. L’escola, té actualment més de 140 alumnes d’entre 3 i 18 anys.