L’última tecnologia en la salut de la dona, d’Equip Dona, finalistes als Premis 100×100 Emprenedors

Els especialistes en la salut de la dona, l’Equip Dona, és un centre ginecològic on la paraula “equip” va més enllà del seu propi significat com a concepte, convertint-se en una filosofia de treball.

Dr. Juan Carlos Bello, Equip Dona: Tenim clar que no tots som experts en tot, però si afegim experts de cada àrea al final tindrem la possibilitat de servir les dones d’una manera més potent i organitzada i sempre tenint la possibilitat d’oferir el millor.

El centre, ofereix els últims avenços mèdics i proves diagnòstiques i genètiques d’última generació i amb l’objectiu de fer un seguiment i acompanyament en totes les etapes de la salut sexual i reproductiva de la dona.

Dr. Juan Carlos Bello, Equip Dona: L’empresa neix com a resposta a la necessitat de tenir un equip potent de ginecologia a la Garrotxa. La seva aportació esperem que al futur sigui millorar, no només la qualitat de l’atenció mèdica sinó la qualitat de vida de les dones de la comarca.

Alguns dels serveis que ofereixen són revisions ginecològiques, Endocrinologia Ginecològica, Diagnòstic Prenatal, seguiment en l’embaràs i Suport al Postpart i Alletament, així com molts tipus d’ecografies diferents: ecografia ginecològica, obstetra, avançada i en 4 i 5D.

x