El Torró Amic del 2020 destinarà la recaptació a reduir l’angoixa dels nens i nenes abans d’entrar a quiròfan

Ajudar els garrotxins i les garrotxines a ser una mica més feliços. Aquest és l’objectiu que any rere any es marca la iniciativa solidària Torró Amic de Ferrer Xocolata i Olot Televisió. El diners que es recaptin enguany tindran de nou una bona finalitat, la de contribuir que els nens i nenes de la comarca entrin al quiròfan de l’hospital d’Olot sense por ni angoixa.


Cinc euros del preu del Torró Amic aniran enguany destinats a l’elaboració d’un conte animat que es mostrarà als nens i nenes de fins a 10 anys que hagin de passar una operació a l’hospital d’Olot, així com a les seves famílies, per entendre junts el que significa passar una intervenció quirúrgica.

Tots, petits i grans, tendim a tenir por del que és desconegut. Amb aquest conte els nens i nenes sabran què passa dins un quiròfan un cop els han adormit.

Aconseguir el Torró Amic és molt senzill; només cal adreçar-se a Ferrer Xocolata, a la plaça de l’Àngel d’Olot, i demanar el torró on hi és dibuixat el Follet de la Garrotxa, el personatge creat per l’equip pediàtric de la comarca i que els nens ja han vist tant a l’Hospital d’Olot com en alguns centres d’atenció primària.

El Torró Amic es posarà a la venda a partir del 28 de novembre a Ferrer Xocolata fins al dia de Reis, allargant el termini respecte de les dues primeres edicions. En aquesta ocasió, se’n produiran tants torrons com exigeixi la demanda, per tal d’assolir la màxima recaptació.

Deixa un comentari