La Unió Esportiva Olot espera aixecar el vol a Andorra tot i afrontar el partit carregats de baixes

La Unió Esportiva Olot juga aquest dissabte a les 17:00h davant l’Andorra, a l’estadi de Prada de Moles del Principat. L’equip de Garrido arriba al duel molt tocat pels últims resultats i amb la necessitat d’aconseguir una victòria al camp d’un dels favorits. A més, l’equip garrotxí es presentarà a Encamp carregat de baixes. A les ja conegudes de Masó i Aspar, s’hi afegeixen les de Pol Ballesté i Pedro del Campo.

Sense Aspar, ni Masó, ja lesionats des de la setmana passada, i ara també sense Pedro del Campo i el porter titular Pol Ballesté. Quatre puntals de l’equip que no podran ajudar la Unió Esportiva Olot a Andorra, en un partit vital per als garrotxins, que encara no saben el que és guanyar i que, amb dos punts, necessiten un bon resultat per sortir del pou. L’Olot haurà de remar a contracorrent per sortir d’una situació molt complicada, però Garrido no es deixa intimidar.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: A mi em motiven aquestes situacions, ja les hem viscudes i hem demostrat que podem sortir de situacions similars.

Al davant un Andorra que tampoc està complint amb les altes expectatives generades però amb un potencial ofensiu enorme. Carlos Martínez i companyia formen un atac molt perillós.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Que vol jugar, que vol ser competitiu a través de tenir la pilota is er ofensiu. Fa un desplegament ofensiu molt gran i és evident que té l’ambició d’arribar aviat al futbol professional.

Garrido com sempre es vol preocupar dels seus i posa accent en millorar defensivament executant millor les transicions.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Aquells moments en els que descuidem una mica massa la tasca defensiva. Hem de millorar.

Tot i les baixes i la situació complicada a la taula, l’Olot espera treure un bon resultat de la seva visita a Encamp. El partit serà dissabte a partir de les 17:00h a Prada de Moles.

x