L’empresa de cadires de rodes infantils Buggy-Bee guanya els Premis 100% Emprenedors

La situació sanitària ha convertit l’entrega dels premis 100% emprenedors de l’ajuntament d’Olot en un acte a porta tancada que ben poc s’ha assemblat a la celebració que es feia tradicionalment a la sala El Torín.


El que no ha canviat, però, ha estat l’alt nivell dels projectes finalistes, dels quals n’han sortit dos guanyadors i un accèssit. El primer premi, per la innovació i la millora de la qualitat de vida que pot suposar per a moltes famílies, ha estat per Buggy-Bee, dedicada al disseny i fabricació de cadires de rodes per a nens i nenes de fins a 8 anys amb mobilitat reduïda. El jurat ha valorat amb el segon premi la originalitat del projecte turístic Cabanyes Entre Valls de la Vall de Bianya, d’Àlex López i Alfons Nogareda. Ha rebut un accèssit l’empresa Indeep, creada per Pau Bramon i Jordi Vallès per oferir solucions de control de qualitat a través de la intel·ligència artificial. Per últim, l’Associació de Joves Empresaris ha reconegut amb el premi Jove Empresari a Àngel Faus, de l’empresa Vlex, que ha creat una tecnologia d’intel·ligència artifical que permet predir el resultat d’una sentència judicial.

 

 

x