El Club Vòlei Olot s’emporta la victòria en un matx ràpid davant el Club Vòlei Aula de Barcelona (3-0)

Un matx ràpid el viscut dissabte a la tarda al Pavelló d’Esports d’Olot. Sense públic, això sí. El Club Vòlei Olot s’ha emportat la victòria davant el Club Vòlei Aula de Barcelona per 3 a 0. El partit corresponia a la setena jornada de lliga i, de moment, el recorregut en la competició és positiu per als olotins.

Martí Tarrades, jugador del Club Vòlei Olot: Ha sigut un partit no gaire difícil, més aviat fàcil, diguem-ho clar. Esperem seguir així durant la temporada i anar guanyant tots els partits que puguem, per així poder guanyar la lliga.

 

Lluís Ortiz, jugador del Club Vòlei Aula: La veritat és que són un equip molt conjuntat. Han tingut jugadors molt joves que ho han fet molt bé. Nosaltres no hem defensat bé, no hem rebut res. Ens ha faltat contundència a l’hora d’atacar. Han jugat molt bé, no hem defensat gran cosa. Hem tingut bastanta efectivitat en servei i tal, però falta defensa per poder construir atac i plantar-los una mica de cara.

El club ha apostat recentment per la incorporació de jugadors joves, de categories inferiors, a causa de diverses baixes per la pandèmia de la covid-19. Aquest fet evidencia la importància de l’esport base per al Club Vòlei Olot.

Martí Tarrades, jugador del Club Vòlei Olot: A falta de manca de personal a causa de la pandèmia, han hagut de reclutar gent de categories més baixes, com jo que sóc cadet o juvenils. Tot i així, per nosaltres és una gran oportunitat poder entrenar amb equips de categoria més alta de la que normalment juguem. Podem aprendre molt dels grans. És una molt bona experiència.

L’Olot visitarà la pista del Club Vòlei Manresa durant la pròxima jornada.

x