La restauració garrotxina afronta aquesta nova reobertura amb il·lusió

Segona reobertura pels bars i restaurants de la comarca. Aquest dilluns el sector de la restauració, després d’un mes tancats, tornen a aixecar la persiana, aquest cop, no només per oferir menjar per emportar. Amb aforaments limitats, un 30% a dins dels establiments i amb una distància mínima de 2 metres i només 4 clients per taula a les terrasses, aquest matí no faltava cap client.

Miquel Fluvià, Vinoteca: El primer confinament i aquesta segona tancada, es feia molt necessari tornar a una certa normalitat. Estem contents i el temps ens acompanya. Fa un fred relatiu per poder treballar en terrasses. Si acompanya el temps sempre es fa més senzill.

Il·lusió eren les paraula que més es repetia aquest matí pel sector.

Joan Labrador, Carrilet: Amb ganes, molta il·lusió. La gent tenia moltes ganes. Era oxigen per als restauradors i pels clients també.

Miquel Fluvià, Vinoteca: Contents de la resposta dels clients, la gent està responent. Com nosaltres teníem ganes de tornar a treballar, la gent també tenia ganes de sortir, d’anar a fer un cafè o una copa i poder-ho fer amb normalitat.

Tot i així, molts són els restauradors que durant la pandèmia van començar a realitzar menjar per emportar o fins i tot, com és el cas de la Vinoteca, una reorganització complerta del model de negoci. I es que el menjar per emportar, tot i que els restaurants i bars tornin a obrir, a vingut per quedar-se.