Els impulsors del Torró Amic han presentrat la nova taula de tennis taula a la plaça del Pla de Dalt, resultat de la segona edició

Ferrer Xocolata i Olot Televisió van dedicar la segona edició del Torró Amic al projecte social del Club Tennis Taula Olot. La iniciativa solidària preveia dotar diversos espais públics de la ciutat de taules per jugar a aquest esport. Dit i fet. Els impulsors del projecte han presentat la nova taula de tennis taula a la plaça del Pla de Dalt.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: És el resultat de l’esforç de moltes persones, de tantes com torrons hem pogut vendre i per tant, han comprat els dos últims Nadals. En el cas del 2019, se’n van vendre més de 400 unitats i ha permès que el tennis taula, que és el club que juga a una categoria més alta de la nostra comarca, pugui estendre el seu joc als barris de la ciutat. Creiem que això és una fita molt important.

 

Jordi Ferrer, responsable de Ferrer Xocolata: Ens vam reunir amb el Club Tennis Taula i els vam proposar no només el fet de poder destinar tots els recursos que obtindríem de les vendes del Torró Amic, sinó que ells formessin part del disseny del torró. La seva part era fer els dibuixos de la part de sobre. Per això, sempre hem intentat que no sigui només una cosa únicament nostra, sinó que sigui una cosa com més compartida millor.

L’objectiu del Torró Amic continua sent el mateix, fer accions concretes i de proximitat per tal de beneficiar la societat garrotxina. La presentació també ha comptat amb la presència d’Aniol Sellabona, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

Enric Llagostera, vicepresident del Club Tennis Taula Olot: Que pensin en una entitat petita i humil com la nostra, per un projecte d’aquest calibre i d’aquesta entitat és gratificant. Vam fer participar tota l’entitat que ens enviessin dissenys, almenys un per jugador o membre del club.

 

Aniol Sellabona, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot: Penso que és una molt bona notícia, que puguem gaudir d’aquests nous equipaments i d’aquestes dues noves instal·lacions que seran molt i molt utilitzats.

La segona taula s’instal·larà al Parc de les Móres d’aquí a pocs dies.

x