Els clubs esportius garrotxins reprenen l’activitat amb restriccions

Entrar en qualsevol club esportiu, especialment els que es troben en espais tancats, és a dia d’avui molt segur si fem cas de les indicacions i de les senyals que ens anem trobant pel camí. Al CN Olot han pogut obrir els accessos avui, després de setmanes de molta incertesa, i els socis ja poden fer ús de totes les instal·lacions de les que disposa l’entitat, una bona notícia malgrat les restriccions.

Les noves mesures de prevenció afecten directament als gimnasos i als clubs que treballin en espais tancats ja que s’ha de treballar sempre amb cita prèvia i s’han endurit les limitacions d’aforament. Al CN Olot, però, han vist recompensada la seva actuació preventiva de després de la primera onada i ja complien moltes de les mesures que avui es demanen, com per exemple aquesta cita prèvia, i només han introduït alguns canvis o han obert més espais per millorar les distàncies.

Des del CN Olot, com des de la resta de clubs esportius garrotxins, han viscut el nou tancament amb neguit, incertesa i preocupació, però el club amb més socis de la comarca destaquen que els seus abonats ho han entès, han tingut algunes baixes però en nombres gens alarmants i agraeixen aquesta resposta.

La Garrotxa es torna a activar i l’esport torna a mig gas esperant apretar l’accelerador quan es pugui, per poder gaudir d’una activitat saludable i molt necessària en aquests temps que ens ha tocat viure.