La Unió Esportiva Olot no aconsegueix sumar cap punt a Andorra (1-0)

La Unió Esportiva Olot no ha aconseguit tornar d’Andorra amb cap punt a la butxaca i això que els de Raúl Garrido ho han intentat fins al final. Els olotins, que avui també vestien de vermell, han sortit derrotats per la mínima en un matx frenètic al Prada de Molas. L’Olot afrontava el partit amb quatre baixes importants, les de Masó, Aspar, Pedro i Ballesté.

Iker Goujón ha sigut l’autor de l’única marca del partit. Soler ha comès una errada individual en una cessió defensiva que ha permès a l’Andorra avançar-se en el marcador. Les males notícies no s’han acabat per als visitants. Carles Mas ha demanat el canvi per lesió, cinc minuts després del gol. L’Andorra ha dominat bona part de la primera meitat.

A la segona, l’Olot ha sortit amb més intensitat i buscant atacar la porteria andorrana. Escoruela i Kilian han tingut les millors oportunitats durant els primers minuts i Delgado i Xumetra ho han intentat durant els darrers instants. L’Andorra ha tingut ocasions i Enri ha generat perill amb una rematada acrobàtica. L’àrbitre no ha donat temps per més i ha xiulat el final del matx. L’Olot encara no ha sumat cap punt fora de casa aquesta temporada en els tres partits que ha disputat. L’Olot ha sumat dos punts dels quinze possibles i és el darrer conjunt de la classificació.