La Vall de Bianya comença les obres que han de posar al dia l’edifici de l’Ajuntament

La Vall de Bianya ha iniciat les obres que han de posar al dia l’edifici del consistori i que suposaran una reforma parcial de l’Ajuntament. L’equipament municipal havia quedat obsolet en el moment de rebre i atendre els veïns i veïnes i per aquest motiu es va decidir que era necessària la intervenció.

Santi Reixach, alcalde de La Vall de Bianya: Això fa temps que ho havíem de fer, perquè aquí teníem una entrada on la gent venia i no tenies cap lloc per rebre la gent. Tothom havia d’explicar-se al mostrador que tenim. El que fem és fer com una recepció i uns despatxos on atendrem els veïns que vinguin.

L’actuació ha suposat un cost d’uns 60.000 €. L’Ajuntament espera que la reforma de les oficines municipals entri i s’acabi aprovant dins el Pla d’Obres i Serveis, que aportaria uns 40.000 € del total.

Santi Reixach, alcalde de La Vall de Bianya: Ara hem de demanar disculpes a la gent que ve, perquè és una mica de mal treballar. Hi estem tots plegats aquí dins. Però bé, a vegades, perquè les coses millorin s’ha de tenir una mica de paciència.

Es preveu que les obres s’allarguin fins al mes vinent.