Mercadona reobre portes a la carretera de Sant Joan les Abadesses d’Olot amb el nou model de botiga eficient i secció de menjar preparat

La botiga de Mercadona de la carretera de Sant Joan de les Abadesses d’Olot torna a obrir les seves portes. Ho ha fet inaugurant a la ciutat el seu nou model de botiga eficient que ja havia implantat en d’altres municipis. El nou model permet un estalvi energètic de fins al 40% respecte d’una botiga tradicional.

Santi Mont, director Relacions Externes Mercadona Girona i Barcelona Nord: Aquest nou model de botiga eficient vol donar un millor servei, facilitant la compra mitjançant l’ampliació de passadissos, amb espais molt més amplis i, sobretot, molt més còmodes. La reforma ha implicat una inversió de gairebé 2 milions d’euros. Hi han participat uns 10 proveïdors de la demarcació de Girona i ha comportat donar feina a unes 60 persones.

Amb la reobertura, la botiga de Mercadona inaugura una nova secció, anomenada d’àpats preparats anomenada ‘A punt per menjar’. La d’Olot és la setena secció d’aquestes característiques que la cadena obre a les comarques gironines.

Santi Mon, director Relacions Externes Mercadona Girona i Barcelona Nord: Aproximadament hi ha 35 plats preparats per emportar. Molts d’ells el client els pot personalitzar, com per exemple les pizzes, la pasta o bé les amanides. Les tauletes electròniques també ens estan facilitant molt l’optimització dels processos per conèixer diàriament i a temps real la gestió de totes les seccions. Això ens permet ser molt més àgils a nivell de presa de decisions amb el producte fresc.

Mercadona ja ha implantat el model de botiga eficient a 17 de les 28 botigues que té a les comarques de Girona. Les remodelacions d’implementació del nou model finalitzaran el 2023. En total, aquest 2020, les reformes a les botigues ubicades a Catalunya han suposat una inversió de prop de 140 milions d’euros.